Pandekager med Øl & kanel



Print opskrift
Pandekager med øl og kanel
mums pandekager er altid godt. nu har du mulighed for at give din ældre mor eller far en pandekage som er protein beriget Protura Bake
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 125 g Hvedemel
  • 3 Spsk rørsukker
  • 1 tsk Kanel
  • tsk Kardemomme
  • 2 tsk Vanilje
  • 60 g Øl
  • 3 dl Sødmælk
  • 3 stk L ÆG
  • 50 g Protura Bake Kan købes længere nede på siden
  • 30 g Smør til stegning
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 125 g Hvedemel
  • 3 Spsk rørsukker
  • 1 tsk Kanel
  • tsk Kardemomme
  • 2 tsk Vanilje
  • 60 g Øl
  • 3 dl Sødmælk
  • 3 stk L ÆG
  • 50 g Protura Bake Kan købes længere nede på siden
  • 30 g Smør til stegning
Instruktioner
  1. Bland sukker og æg og tilsæt derefter de tørre ingredienser mens der suppleres med mælk og øl til du har en ensartet masse.
  2. Smelt lidt smør på en pande.
  3. Når panden er godt varm, steges pandekagerne på begge sider til de får en flot gylden farve.
Recipe Notes

Tip: Tip: kan også nydes med syltetøj og sukker eller is.

Køb Protura Bake her 

Vidste du at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du en rabat på 20% ved din bestilling fra Toftcare

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Køb Protura Bake her

Næringsindhold

pr. 100 g Energi kJ/kcal

Fedt 7,23 g

Mættet fedt 3,47 g

Kulhydrat 20,5 g

Sukkerarter 9,04 g

Alkohol 0,098 g

Proteiner 10,9 g

Protein E % 22,8