Stegte figner med pærepure´



Print opskrift
Stegte finger med pærepure´
Lækker vegetarret som er nemt er lave.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 pære
  • 100 Gram rørsukker
  • dl rødvinseddike
  • 1 rød chilli
  • 8 friske figner
  • 4 spsk Olivenolie
  • Salt og Peber
  • frise´salat
  • dild
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 pære
  • 100 Gram rørsukker
  • dl rødvinseddike
  • 1 rød chilli
  • 8 friske figner
  • 4 spsk Olivenolie
  • Salt og Peber
  • frise´salat
  • dild
Instruktioner
  1. Skræl pærerne, skær dem ud i kvarte og fjern kernehuset
  2. Smelt sukkeret forsigtigt på en pande
  3. tilsæt rødvinseddike og chilli uden kerner
  4. lad det koge op og tilsæt pærer
  5. kog pærerne helt møre og blend hele massen til en pure´. sæt puréen på køl
  6. Skær fingerene i kvarte og steg dem let på en pande med olivenolie. krydr med salt og peber
  7. vend de stegte figner med frie´salat og plukket dild Anret den kolde pærepure´i bunden af en tallerken, læg figner og salat ovenpå
Recipe Notes

Noter

Tips: Puréen holder sig på køl i 1-2 uger i en beholder med tætsluttende låg så du kan med fordel have en stor portion. den er også god som tilbehør til ost eller på et stykke ristet brød.
Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]