Spinat på spyd



Print opskrift
Spinat på spyd
Spinat på spyd er en dejligt vegetarret som også kan fungere som tilbehør til en anden ret.
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 250 gram babyspinat
  • 8 Grillspyd
  • 2 Æbler
  • 1 Skalotteløg
  • dild
  • Korianderfrø
  • 2 dl Piskefløde
  • 1 Citron
  • Salt og Peber
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 250 gram babyspinat
  • 8 Grillspyd
  • 2 Æbler
  • 1 Skalotteløg
  • dild
  • Korianderfrø
  • 2 dl Piskefløde
  • 1 Citron
  • Salt og Peber
Instruktioner
  1. Babyspinaten skylles godt og sættes blad for blad på 8 grilspyd
  2. Æblerne skrælles og skæres i små tern
  3. Skalotteløget hakkes fint
  4. Fløden smages til med citronsaft, salt og Peber og piskes til en cremet konsistens
  5. Anret 2 grilspyd med babysalat på hver tallerken, drys med æblerne, hakket løg, korianderfrø og plukket dild - og server med en skefuld citronfløde
Recipe Notes

Tips: For at få en mere fedtfattig dressing kan fløden erstattes med fromage frais eller kvark

 

Vegansk mad på ti minutter - se det fine udvalg af vegen retter

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]