Kanelsnegle



Print opskrift
Kanelsnegle
Denne er basseret på en hel almindelig bolledej grundopskriften, hvor du så kan lave kanelsnegle ud af den. den er rigtig lækker og hurtig og nem at lave. Skal du bage cupcakes? Kig forbi Kforkage.dk i dag og få leveret lækkert bageudstyr i morgen. Vi har alt fra papirforme og paletknive til tyller og pynteværktøj. Vi ses hos Kforkage.dk.
Tilberedningstid 45 min
Antal personer
stk
Ingredienser
Grundbolledejen
  • 500 g Hvedemel
  • 75 g smør eller margerine
  • 50 g gær
  • 1 ÆG
  • dl Mælk
  • 1 tsk Sukker
Fyldet til kanelsnegle
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 1 stk Kanel
Tilberedningstid 45 min
Antal personer
stk
Ingredienser
Grundbolledejen
  • 500 g Hvedemel
  • 75 g smør eller margerine
  • 50 g gær
  • 1 ÆG
  • dl Mælk
  • 1 tsk Sukker
Fyldet til kanelsnegle
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 1 stk Kanel
Instruktioner
bolledejen
  1. Lun mælken og opløs gæren heri - ( den skal være lillefinger varmt ellers kan dejen ikke hæve)
  2. tilsæt melet og de øverige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet og glat
fyldet
  1. Rul dejen ud til en plade 24x30 cm og smør den med remonce (brun farin, smør, og kanel)
  2. rul dejen sammen som en roulade og ud skær 1 cm brede stykker
  3. Kom kanelsnegle på en bageplade og lad den stå tildækket indtil ovnen er varm med et viskestykke over.
  4. tænd ovnen på 220 grader (200 varmluft)
  5. lad dem bage i ca. 10 minutter midt i ovnen

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]