fastelavn boller opskrift



Print opskrift
Fastelavn boller
Disse lækre fastelavnsboller er nemme og hurtig at lave. man kan lave dem på mange måder, men vi i familien synes denne her er den bedste opskrift.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 50 g gær
  • 1.5 dl vand
  • 1.5 dl Mælk
  • 2.5 Spsk Sukker
  • 0.25 tsk salt
  • 120 g margarine
  • 500 g Hvedemel
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 50 g gær
  • 1.5 dl vand
  • 1.5 dl Mælk
  • 2.5 Spsk Sukker
  • 0.25 tsk salt
  • 120 g margarine
  • 500 g Hvedemel
Instruktioner
Dej
  1. gæren udrøres i det lunkne vand og mælk
  2. Sukker og salt kommes i.
  3. margarinen smuldres i noget af melet - ælt dejen godt med mel.
  4. lad den hæve i ca. 15 minutter.
Fyld
  1. dejen deles i to kugler. hver del rulles ud til 25 gange 40 cm
  2. hver del skæres i 8 firkanter. kom en lille klat creme på hver og fold hjørnerne sammen om cremen
  3. bollerne ligges på en plade en plade med sammenføjningen nedad.
  4. bollerne sættes midt i ovnen på 200 grader c. alm. ovn bag dem i ca. 20 minutter.
Recipe Notes

Tips: man købe kagecreme som også er godt hvor der blot skal tilføres mælk og piskes op. man kan også komme syltetøj i. og slut med en glat glasur på toppen.

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Næringsindhold pr. 100 g = Energi 253 kcal