Pasta Carbonara



Print opskrift
Pasta Carbonara
Pasta Carbora med Protura Cook som er smagsløs men beriger kosten med proteiner til dem som er småspissende.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 15 g Protura Cook
  • 250 g Pasta
  • 3 stk Æggeblommer
  • 100 g Parmesan, revet
  • 4 dl Piskefløde 38%
  • 150 g bacon
  • 150 g Ærter
  • 2 Hvidløg, fed
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 15 g Protura Cook
  • 250 g Pasta
  • 3 stk Æggeblommer
  • 100 g Parmesan, revet
  • 4 dl Piskefløde 38%
  • 150 g bacon
  • 150 g Ærter
  • 2 Hvidløg, fed
Instruktioner
  1. Svits bacon på en stor pande til den er sprød og vend herefter hvidløg i.
  2. Sæt en gryde med saltet vand klar til pastaen og kog den efter anvisningen på emballagen.
  3. Når pastaen er klar, lader du den dryppe af. Herefter vendes den straks sammen med baconen på panden.
  4. Vend æggeblommerne i og tilsæt parmesan
  5. Tilsæt fløde og Protura Cook og rør det godt sammen. vend herefter ærterne i
  6. Serveres med lidt revet parmesan over
Recipe Notes

Tips: Du kan købe Protura Cook her 

Vidste du at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du en rabat på 20% ved din bestilling fra Toftcare

Hvis du ikke lige ligger inde med Parmesan, kan der også tilsættes andre oste, fx mozzarella. Dette vil stadig give retten en cremet konsistens, men smagen vil selvfølgelig ændre sig, alt efter hvilken ost der vælges.

 

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Køb Protura Cook her

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 gEnergi – 1204 kJ/288kcal

Fedt – 20,9 g

Mættet fedt – 11,7 g

Kulhydrat – 12,9 g

Sukkerarter – 1,68 g

Proteiner – 11,9 g