Hindbærparfait is



Print opskrift
Hindbærparfait is
Hindbærparfait is med Protura Sweet som er smagsløs men beriger kosten med proteiner til dem som er småspissende.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 24 timer
Ventetid 30 minutter
Antal personer
Liter
Ingredienser
  • 63 g Æggeblommer
  • 55 g Sukker
  • dl Fløde 38%
  • 8 g vaniljesukker
  • 24 g Hindbær, frost
  • 94 g Protura Sweet Kan købes længere nede på siden
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 24 timer
Ventetid 30 minutter
Antal personer
Liter
Ingredienser
  • 63 g Æggeblommer
  • 55 g Sukker
  • dl Fløde 38%
  • 8 g vaniljesukker
  • 24 g Hindbær, frost
  • 94 g Protura Sweet Kan købes længere nede på siden
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser i en røremaskine med et piskeris • Piskes kraftigt indtil der ”kan tegnes” i ismassen
  2. Hæld cremen i en beholder, og frys den til is
  3. Tag parfait isen ud af fryseren 15-20 min. før servering
Recipe Notes

NB! Frosne hindbær skal varmebehandles ved 100 ̊C i ét minut, før de indgår i retter, der ikke varmebehandles yderligere før servering.

Tip: Du kan købe Protura Sweet her

Vidste du at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du en rabat på 20% ved din bestilling fra Toftcare

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Køb Protura Sweet her

Næringsindhold pr.100 g
Energi1437kJ/345kcal
Fedt22,9 g
Mættet fedt2,9 g
Kulhydrat14,6 g
Sukkerarter14,3 g
Protein20 g
Protein E %23,7