Frikadeller – Glutenfri



Print opskrift
Frikadeller - Glutenfri
Glutenfri frikadeller, det er da perfekt man kan kombinere med Protura Cook så småt spisende kan få mere ud af disse dejlige frikadeller
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 470 g Hakket kalv/flæsk
  • 1 Æg, past
  • 7 g Løg, tørret
  • 30 g Kikærtemel
  • 1 dl Fløde 38%
  • salt
  • peber
  • 45 g Protura Cook
  • 4 g Kalvebouillon
  • 37 g Skummetmælkspulver
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 470 g Hakket kalv/flæsk
  • 1 Æg, past
  • 7 g Løg, tørret
  • 30 g Kikærtemel
  • 1 dl Fløde 38%
  • salt
  • peber
  • 45 g Protura Cook
  • 4 g Kalvebouillon
  • 37 g Skummetmælkspulver
Instruktioner
  1. Kød røres sejt med salt i ca. 4 min.
  2. Tilsæt løg og krydderier og rør det ind i farsen
  3. Tilsæt Protura Cook, skummetmælkspulver og mel og mix indtil homogen
  4. Tilsæt fløde og æg og rør godt sammen
  5. Lad farsen hvile i min. 20 minutter
Recipe Notes

Tip: køb Protura Cook her

Vidste du at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du en rabat på 20% ved din bestilling fra Toftcare

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Køb Protura Cook lige her

Næringsværdier100 g
Energi1092kJ/261kcal
Fedt16,7 g
Mættet fedt3,5 g
Kulhydrat6,4 g
Sukkerarter3,5 g
Protein21,5 g
Protein E %33,4