Fløde Franksbrød



Print opskrift
Fløde franskbrød
Fløde franksbrød med Protura Bake som er smagsløs men beriger kosten med proteiner til dem som er småspissende.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
Brød
Ingredienser
  • 50 g Protura Bake Kan købes længere nede på siden
  • 650 g Hvedemel
  • 18,8 g Groft salt
  • 27 g Raps Olie
  • 250 g vand
  • 250 g Fløde
  • 25 g gær
  • 13,5 g Sukker
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
Brød
Ingredienser
  • 50 g Protura Bake Kan købes længere nede på siden
  • 650 g Hvedemel
  • 18,8 g Groft salt
  • 27 g Raps Olie
  • 250 g vand
  • 250 g Fløde
  • 25 g gær
  • 13,5 g Sukker
Instruktioner
  1. Bland gær, sukker, groft salt, olie, vand og fløde i en skål og rør det godt sammen
  2. Bland hvedemel og Protura Bake sammen og tilsæt det til den våde blanding lidt ad gagen til dejen er lind og smidig.
  3. Lad dejen hæve 30 min under et klæde.
  4. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, ca. 40 x 40 cm.
  5. Fold enderne ind mod midten og tryk folderne sammen (Se foldemetode)
  6. Rul dejen til en pølse, rul fra toppen og ned.
  7. Læg dejen ned i en beklædt bageform der måler ca. 30x15 cm, med samlingen nedad
  8. Lad brødet hæve i 30 min.
  9. Rids brødet og drys det med rigeligt mel, så skorpen bliver sprød og ikke brændt.
  10. 10 min ved 250 grader varmluft. Skru herefter ned på 200 grader varmluft og giv det 20 minutter mere
Recipe Notes

Tip: køb Protura Bake her

Vidste du at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du en rabat på 20% ved din bestilling fra Toftcare

Klik for at anmelde den opskrift
[Total: 0 Average: 0]

Klik her for at købe Protura Bake

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 gEnergi – 1211 kJ/289kcal

Fedt – 10,7 g

Mættet fedt – 5,16 g

Kulhydrat – 38,5 g

Sukkerarter – 2 g

Proteiner – 8,66 g